Nieuws    About    CartOtheek    Kalender    Resultaten    Inschrijvingen    FotOs    Jeugd    Clubblad    Winkel   

Welkom

Nieuws

About

CartOtheek

Kalender

Resultaten

Inschrijvingen

FotOs

Jeugd

CLUBBLAD

WINKEL

Intern

Mapico
  » hOt items

Zaterdag 18 september:
LOS-5 in Arenberg Park (Leuven).

Wedstrijd uit de Leuven Orienteering Series.

Donderdag 23 september:
HOS-5 in Banneuxwijk.

Wedstrijd uit de Hasselt Orienteering Series.

Woensdag 29 september:
Nazomerloop in Hofstade.

Na het wegvallen van de lenteloop omwille van Corona organiseren we ter vervanging deze wedstrijd. Chris A. is baanlegger van dienst. Opgelet voor de zeer specifieke timing.

Zondag 3 oktober:
Belgisch Kampioenschap aflossing.

Op de Weyervlakte hebben Sooi en Karl zich kunnen uitleven om een wedstrijd uit te tekenen waar zowel de technische als fysieke capaciteiten van de deelnemers zal getest worden.

Donderdag 7 oktober:
HOS-6 in Kuringen.

Wedstrijd uit de Hasselt Orienteering Series.

Zaterdag 9 oktober:
LOS-5 in Salco (Leuven).

Wedstrijd uit de Leuven Orienteering Series.

Dinsdag 12 oktober:
Bestuursvergadering.

Vergadering gaat door in café CASINO op de Grote Markt te Diest. Aanvang 20 uur.

Zaterdag 23 oktober:
LOS-6 in De Hemptinne (Leuven).

Wedstrijd uit de Leuven Orienteering Series.

Donderdag 28 oktober:
HOS-7 in Runkst.

Wedstrijd uit de Hasselt Orienteering Series.

26/08/2007 door Walter Van Krunckelsven
Team-O-Five: suspens tot aan de finishlijn
Vandaag werd in de buurt van Maasmechelen gestreden voor de Team-O-Five trofee. Een tiental ploegen had zich ingeschreven voor deze extravagante wedstrijd waarbij de organisatoren telkenmale de deelnemers weer verrassen met speciale opdrachten. <br /><br />Daarnaast ook nog een regionalleke met een honderdtal deelnemers die, onder een stralend zonnetje, kwamen genieten van een fysieke en technisch hoogstaande wedstrijd. <br /><br />Proficiat aan het trio Karl, Sooi en Bart geassisteerd door Koen (het PC wonder).
Lees meer ...

24/08/2007 door Karl Keuppens
Nog 2 extra ploegen voor team-O-5
Op de valreep hebben zich nog een tiental kandidaten gemeld om deel te nemen aan de team-O-5.<br /><br />Hier de ploegsamenstelling:<br /><br />Ploeg: last minute 1:<br />Bart Delobel (Omega)<br />Gunther Deferm (HamOK)<br />Angela Tielemans (KOL)<br />Erik Vandeweyer(Omega): kandidaat voor nacht<br />Michel Ooms (OMEGA): kandidaat voor short <br /><br />Ploeg : last minute 2: (buiten wedstrijd wegens gebrek aan vrouwelijke kandidaat - indien nog een vrouw kandidaat is...laat maar weten<br />Willy Op de Kamp(Borasca):<br />Frans Wens (TROL): parcours 1 nacht en parcours 4 Mountainbike <br />Jan Thijs<br />Jeroen Thijs<br />Jean luyten<br /><br />Voor last minute 1 heeft bart Delobel zich "spontaan" gemeld als kapitein en hij zal de verdere verdeling doen.<br /><br />Voor last minute 2 zijn we nog op zoek naar een kapitein die de verdeling wil op maken ? Graag initiatief want de organisatoren hebben al meer dan hun best gedaan om de ploegen te vervolledigen en leggen vanaf nu hun taak als formateur neer....en de koning kan dit niet weigeren.<br /><br />Via het forum op deze site kan het onderhandelen starten.<br /><br />Veel succes<br /><br />Karl


21/08/2007 door Karl Keuppens
laatste oproep voor de Team-O-5
Als je nog wenst deel te nemen aan de 3de editie van de Team-O-5 op de "Maasvallei - Saenhoeve" moet je je nu wel haasten. Op woensdag 22.08.07 om 10.00 uur worden de inschrijvingen voor de ploegenwedstrijd afgesloten. Wij hebben op dit ogenblik nog een aantal lopers die graag ploeg wensen te vormen (Gunther Deferme, Bart Delobel, Jan Thijs, Jeroen Thijs, Frans Wens, Erik Vandeweyer). Om deze ploeg volledig in regel te stellen en om nog een ploegje extra te vormen hebben we vooral nood aan vrouwen.<br />Deelnemers die nog een ontbijt wensen te bestellen, moeten zich ook haasten want ook hier worden de inschrijvingen afgesloten op woensdag.<br /><br />Lopers die toch willen genieten van de prachtige kaart "Maasvallei- Saenhoeve" maar de uitdaging van de Team-O-5 niet aandurven zijn natuurlijk welkom vanaf 10.00 uur om zich in te schrijven voor �#65533;n van de 5 "gewone" omlopen.<br /><br />Voor meer info of inschrijvingen: karl.keuppens@pandora.be of 0478/750.246


20/08/2007 door Walter Van Krunckelsven
5 daagse van Belgi� 2007
De 5 daagse van Belgi� is voorbij. Aan het secretariaat mochten we talrijke gelukwensen in ontvangst nemen voor de prachtige organisatie die overal tot in de puntjes was uitgewerkt (van onthaal over faciliteiten en kantine tot en met de baanlegging, postenzetting om de finale ceremonie protocolaire niet te vergeten).<br /><br />Dat dit naar de buitenwereld zo is overgekomen is te danken aan de inzet van <b><u>alle</u></b> Omega medewerkers die dank zij hun flexibiliteit de kleine probleempjes wisten op te vangen voordat ze voor de buitenwereld zichtbaar werden.<br /><br />Wij wensen daarom langs deze weg iedereen die mee geholpen heeft bij de organisatie te bedanken voor hun inzet die gemaakt heeft dat we onze naam en faam van puike organisatoren nog eens in de verf hebben kunnen zetten.<br /><br />Chris, Rudi, Albert, Jan, Bart en Walter


14/08/2007 door Karl Keuppens
Team-O-5...zondag 26 augustus.....tijd om in te schrijven !!!!
De tijd dringt om in te schrijven voor de 3de editie van de Team-O-5. Wens je op je eigen niveau je O-grenzen te verleggen, aarzel dan niet en zoek nog vier andere O-freaks. Als je een ploegje wilt vormen, moet je volgende regels respecteren:<br />- ploeg bestaat uit 5 lopers die niet allen lid zijn van �#65533;nzelfde club.<br />- totaal puntenaantal mag niet hoger zijn dan 83.<br />- Minimum �#65533;n vrouw in de ploeg.<br />- Maximum twee H 21 in de ploeg.<br />- Minimum leeftijdsgrens is D of H 16 en deze mogen maar max 2 omlopen voor hun rekening nemen en mogen omloop 2 niet lopen.<br /><br />En natuurlijk geen angst om te falen want zelfs een aantal elitelopers zullen falen op de omlopen met *** of de omloop "Buiten categorie".<br /><br />Wens je alle details te kennen en ook in te schrijven ? Click dan op het logo van de Team-O-5 rechts van dit bericht. <br /><br />Kan je niet direct een volledige ploeg bij elkaar krijgen, dan kan je op de 5-daagse je naam plaatsen op het bord van de "vrije vogels" of stuur een mail naar karl.keuppens@pandora.be<br /><br />De slechte karakters (sommige noemen ons ook de Heilige Drievuldigheid) dagen je dus weerom uit....mis deze unieke belevenis niet.


09/08/2007 door Walter Van Krunckelsven
Overlijdensbericht
Met droefheid vernamen we het overlijden van de Heer Alfons Dierckx, vader van Karine.<br /><br />Langs deze weg willen het bestuur en de leden van Omega hun diepste blijken van medeleven betuigen bij dit heengaan aan de ganse familie doch in het bijzonder aan Rudi, Karine, Yves en Nathalie.
Lees meer ...

08/08/2007 door Walter Van Krunckelsven
Cursus Initiator ori�ntatielopen
BLOSO organiseert in samenwerking met VVO een cursus "Initiator Ori�ntatielopen". Deze cursus is een aanrader voor iedereen die plannen heeft om op korte of middenlange termijn mee te werken aan de jeugdwerking van zowel Omega als VVO omdat ze een aantal vaardigheden aanleert die daar zeker en vast te pas zullen komen. Misschien kan je er zelfs wat opsteken om je eigen niveau op te krikken.
Lees meer ...

01/08/2007 door Bart Van de Moortel
Overlijden Lieve Moens
Bij deze willen wij, Frans en Marieke, iedereen hartelijk bedanken voor de steun, de vele telefoontjes en de kaartjes die we hebben mogen ontvangen naar aanleiding van het overlijden van onze zus, schoonzus en tante Lieve Moens.


30/07/2007 door Walter Van Krunckelsven
Wagener trofee terug thuis
Omdat vorig jaar de Wagener samen viel met een Vlaams Kampioenschap moesten we de prachtige beker een jaartje uit handen geven. Dit jaar trokken we met een zestal ploegen naar Schonberg en vermits we onze sterkste troeven (Bart D., Wouter en Leen) in �#65533;n ploeg hadden samengezet was het enkel de vraag of ze rustig waren gebleven en geen post waren vergeten.
Lees meer ...

28/07/2007 door Walter Van Krunckelsven
28-07-2007 - Gerhagen-Bosmuseum
Ondanks het feit dat de weergoden niet mee wilden werken (miezerig regentje op het ogenblik dat de meeste lopers beslissen of ze wel of niet hun loopsloefen uit de kast zullen halen) waren er toch een 150 tal atleten die zich kwamen meten met de baanleggerscapaciteiten van Kim W. <br /><br />De weergoden zagen dat Kim met wat hulp van Patrick (maar daar dienen vaders voor) alles goed in elkaar had gestoken zodat ze besloten om de druilregen te vervangen door een stralend zonnetje waarvan iedereen maximaal genoot.<br /><br />Naast dit deelnemersveld (met redelijk wat 10-beurten lopers) telden we ook 12 enthousiaste jongeren op de kinder-O.<br /><br />Ik zag ook Jacques rondlopen met zijn telelens zodat we een van de volgende dagen ook weer een fotoreportage mogen verwachten.


28/07/2007 door Walter Van Krunckelsven
O-ringen 2007
Eindelijk is het gelukt om een Belg op het hoogste schavotje van een grote internationale wedstrijd te zijn schitteren. Het zal echter moeilijk worden om te zeggen wie nu de eerste was die dit realiseerde want op de O-ringen 2007 eindigden zowel <b>Miek (D20)</b> als <b>Jeremy (H18)</b> op de eerste plaats.<br /><br />Proficiat aan beiden maar ook aan de andere Belgische deelnemers en deelneemsters die hun beste beentje hebben voorgezet.<br /><br />Van de Omega delegatie willen we toch ook nog de zeer goede prestaties vermelden van <b>Elisabeth (D18E)</b> 17e in een zeer sterke reeks waarbij ze na een zwakke start iedere dag wat steeg in het klassement, <b>Wouter (H18)</b> 11e na een ongelukkige wedstrijd op de laatste dag die hem enkele plaatsjes kosten en <b>Arno (H12)</b> 35e met een afwisseling tussen zeer sterke wedstrijden en dagen dat het iets minder goed liep.


17/07/2007 door Walter Van Krunckelsven
Foto impressie van de 5 daagse van Frankrijk
Naast deelnemen aan de 5 daagse had Jochen ook wat tijd om enkele fotootjes te nemen die we jullie niet willen onthouden.<br /><br />Wel op te merken dat de meeste foto's genomen zijn aan het einde van een klim van enkele honderden meters waarin een hoogteverschil van bijna 100 meter moest overwonnen worden (of toch iets in die buurt).
Lees meer ...

17/07/2007 door Walter Van Krunckelsven
BK Interclub
Vorige zondag had het Belgisch Kampioenschap Interclub plaats op een wel zeer ongelukkig tijdstip. Een groot deel van onze vaste puntenverzamelaars nam deel aan wedstrijden in het buitenland waardoor we met slechts 26 Omegaleden deelnamen (in normale omstandigheden zijn dit er rond de 90). Ook de andere clubs waren benadeeld door het tijdstip maar blijkbaar in iets mindere mate.<br /><br />Ondanks de reeksoverwinningen van Charlotte (D12), Els (D45), Lea (D50), Rob (H10) en Bart (H45) moesten we de titel terug afgeven aan KOL. <br /><br />Proficiat aan de winnaars. Volgend jaar hopen we dat de organisatie terug op een meer normaal tijdstip plaats grijpt (niet in het verlof of de examenperiode) zodat we een klinkende revanche kunnen nemen.
Lees meer ...

16/07/2007 door Jan Delobel
Inschrijvingsformulier + Uitnodiging Team-O-5
<a href="http://www.olomega.be/documents/TeamO5_2007.doc">Briefing Team-O-5 2007</a> <br /> <a href="http://www.olomega.be/documents/n3TeamO5_2007.xls">Inschrijvingsformulier</a>
Lees meer ...

15/07/2007 door Walter Van Krunckelsven
5 daagse van Frankrijk - brons voor Evert en Miek
Op de 5-daagse van Frankrijk was onze club vertegenwoordigd door een 30-tal atleten.<br /><br />Goede en minder goede prestaties werden afgewisseld. Volgende prestaties verdienen het zeker om in het zonnetje geplaatst te worden:<br /> - 3e plaats voor Evert (H12) en Miek (D20E).<br /> - 4e plaats voor Steven (H20A) en Kim (D21A).<br /> - 5e plaats voor Veerle (D35A)<br /> - 7e plaats voor Wouter (H18)<br /> - 9e plaats voor Elke (D12)
Lees meer ...

10/07/2007 door Bart Van de Moortel
Wagener
Op zondag 29 juli wordt de "Wagener" gelopen in Sch�nberg, vlakbij Sankt-Vith. Dit is een wedstrijd voor ploegen van 3 personen, die al een paar keren door Omega werd gewonnen.<br />Een gedetailleerde beschrijving vind je op de kalender van de website van VVO.<br />Inschrijven kan nog tot zondag 15 juli.<br /><br />De samenstelling van de ploegen en de starttijden zullen enkele dagen voor de wedstrijd op deze site meegedeeld worden.


05/07/2007 door Walter Van Krunckelsven
Mevrouw Godelieve 'Lieve' Moens
Met droefenis vernamen we het overlijden van Mevrouw Godelieve 'Lieve' Moens, de zuster van Marieke.<br /><br />Langs deze weg willen het Bestuur en alle leden van Omega hun blijken van medeleven betuigen aan de families Moens, Van de Moortel en Keuppens.<br /><br />Volgens de wens van de overledene hebben de afscheidsviering en de asverstrooiing plaats in familiekring.


28/06/2007 door Walter Van Krunckelsven
4-daagse van de Ardennen
Vorige week werd in de Ardennen de jaarlijkse 4-daagse ori�ntatiewedstrijd gehouden. Naast het feit dat er niet op een IOF maar op een normale stafkaart gelopen wordt (en meestal kaarten die al een aantal jaartjes oud zijn) moet je zelf ook de posten intekenen aan de hand van co�rdinaten.<br /><br />Naast een wedstrijd voor ploegen zijn er ook 2 individuele wedstrijden. Op de lange afstand (dagelijks +- 15 km in vogelvlucht) ging de zege naar Bart Delobel (nu zijn zware opleiding achter de rug is komen de resultaten blijkbaar vanzelf terug). Op de korte afstand (toch nog elke dag een 10-tal km) werd Patrick Wallaert tweede terwijl Els Put in deze reeks als eerste dame eindigde (ook voor haar een come-back na een aanslepende kwetsuur???).<br /><br />Proficiat (ook aan de andere Omega deelnemers) met deze resultaten.


28/06/2007 door Walter Van Krunckelsven
Overzicht 5 daagse van Belgi�
<a href="http://users.skynet.be/fa412566/2007 spreadsheet 5 daagse.xls">Overzicht van de medewerkers.</a> <br /><br /><a href="http://users.skynet.be/fa412566/Timetable 5 daagse rev4.xls">Overzicht timingdiagram</a>


26/06/2007 door Jan Delobel
Resultaten Gerhagen - 28/07/2007
<a href="http://www.olomega.be/resultaten/20070728/">Splits</a>
Lees meer ...

<< vorige ... 2 ... 4 ... 6 ... 8 ... 10 ... 12 ... 14 ... 16 ... 18 ... 20 ... 22 ... 24 ... 26 ... 28 ... 30 ... 32 ... 34 ... 36 ... 38 ... 40 ... 42 ... 44 ... 46 ... 48 ... 50 ... 52 ... 54 ... 56 ... 58 ... 60 ... 62 ... 64 ... 66 ... 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 ... 89 ... 91 ... 93 ... 95 ... volgende >>

Powered by CuteNews

Zoek in de Omega-website:

Author: In archives