Nieuws    About    CartOtheek    Kalender    Resultaten    Inschrijvingen    FotOs    Jeugd    Clubblad    Winkel   

Welkom

Nieuws

About

CartOtheek

Kalender

Resultaten

Inschrijvingen

FotOs

Jeugd

CLUBBLAD

WINKEL

Intern

Mapico
  » hOt items

Zaterdag 18 september:
LOS-5 in Arenberg Park (Leuven).

Wedstrijd uit de Leuven Orienteering Series.

Donderdag 23 september:
HOS-5 in Banneuxwijk.

Wedstrijd uit de Hasselt Orienteering Series.

Woensdag 29 september:
Nazomerloop in Hofstade.

Na het wegvallen van de lenteloop omwille van Corona organiseren we ter vervanging deze wedstrijd. Chris A. is baanlegger van dienst. Opgelet voor de zeer specifieke timing.

Zondag 3 oktober:
Belgisch Kampioenschap aflossing.

Op de Weyervlakte hebben Sooi en Karl zich kunnen uitleven om een wedstrijd uit te tekenen waar zowel de technische als fysieke capaciteiten van de deelnemers zal getest worden.

Donderdag 7 oktober:
HOS-6 in Kuringen.

Wedstrijd uit de Hasselt Orienteering Series.

Zaterdag 9 oktober:
LOS-5 in Salco (Leuven).

Wedstrijd uit de Leuven Orienteering Series.

Dinsdag 12 oktober:
Bestuursvergadering.

Vergadering gaat door in café CASINO op de Grote Markt te Diest. Aanvang 20 uur.

Zaterdag 23 oktober:
LOS-6 in De Hemptinne (Leuven).

Wedstrijd uit de Leuven Orienteering Series.

Donderdag 28 oktober:
HOS-7 in Runkst.

Wedstrijd uit de Hasselt Orienteering Series.

03/07/2011 door Koen Bosmans
Resultaten Demo Wedstrijd Leuven
Resultaten28/06/2011 door Walter Van Krunckelsven
20110626: EYOC - aflossing
Ook <a href="http://www.olomega.be/news/EYOC2011-Dag5.doc">het verslag</a> van de laatste dag van de EYOC willen we jullie niet onthouden ondanks het feit dat het met een dagje vertraging is toegekomen omwille van de terugreis.<br /><br />Roger nog eens bedankt om ons vanuit de ereloge op de hoogte te houden.


26/06/2011 door Walter Van Krunckelsven
20110625: EYOC - lang
Bij deze <a href="http://www.olomega.be/news/EYOC2011-Dag4.doc">het verslag</a> van de lange afstand door Roger, onze reporter ter plaatse.<br /><br />Resultaten, splittijden, gesprekken met de winnaars en foto's zijn terug te vinden op de website van de EYOC.<br /><br />Van de verbroederingsparty (zaterdagavond) worden traditiegetrouw geen foto's of verslagen gepubliceerd.


25/06/2011 door Walter Van Krunckelsven
20110625: EYOC - lang
Vandaag werd de lange afstand gelopen op de EYOC en gebaseerd op de info die we van hier terugvonden was het effectief lang (met beduidend hoogteverschil). <br /><br />Elke begon heel goed (te goed???) aan deze wedstrijd maar viel vrij snel terug na zeer slechte benen 3 en 4; daarna was het weer enkele benen heel goed (met de snelste tussentijd op been 6). Aan post 10 (van de 15) was het echter voorbij door het knippen van een foutieve post. Benieuwd naar haar uitleg.<br /><br />Charlotte liep een betere wedstrijd dan op de sprint waardoor ze eindigde op een 59e plaats.<br /><br />Evert begon relatief langzaam (na 2 benen pas 38e) doch liep verder een zeer constante wedstrijd (geen extreem slechte maar ook geen extreem goede benen). Hierdoor begon een opmars welke finaal resulteerde in een 12e plaats. Proficiat.<br /><br />Resultaten (inclusief splittijden) alsook een aantal foto's zijn terug te vinden op de <a href="http://eyoc2011.cz/">website van het EYOC.</a>


25/06/2011 door Walter Van Krunckelsven
20110624: EYOC - sprint
Zoals beloofd hierbij <a href="http://www.olomega.be/news/EYOC2011-Dag3.doc">het verslag</a> van de sprint door Roger, onze reporter ter plaatse.<br /><br />Wie een kijkje wil nemen naar de kaarten, <a href="http://eyoc2011.cz/?p=551#more-551">deze vind je hier terug.</a><br /><br />Tot slot nog een fotootje van onze Evert op het podium.<br /><br /><img style="border: none;" alt="" src="http://www.olomega.be/news/2011 EYOC podium sprint.jpg" />


24/06/2011 door Walter Van Krunckelsven
20110624: EYOC - sprint
Onze Omega atleten zijn goed van start gegaan op de EYOC in Tsjechi�. Als eerste afstand stond de sprint op het programma.<br /><br />Van Charlotte weten we dat dit niet haar geliefde afstand is, toch eindigde zij nog als 70e op 84 deelneemsters.<br /><br />Elke, die op het laatste moment haar selectie afdwong, was kwikzilver als altijd en legde beslag op een knappe 13e plaats.<br /><br />Onze derde vertegenwoordiger Evert deed het nog een stukje beter en finishte als 4e en komt dus vanavond op het podium.<br /><br />Wil je de uitslagen in detail bekijken surf dan naar <a href="http://eyoc2011.cz/media/events/sprint-results/vysledky.htm">http://eyoc2011.cz/media/events/sprint-results/vysledky.htm</a> <br /><br />Je kan hier ook al enkele foto's bekijken alsook de startlijst voor de <br />lange afstand van morgen zaterdag.<br /><br />Waarschijnlijk krijgen we in de loop van de avond nog een verslag van onze coach / verslaggever ter plaatse.


16/06/2011 door Walter Van Krunckelsven
20110613: 3 daagse van Belgi� - podia
Tenslotte nog wat foto's van de Omegaleden op de diverse podia.
Lees meer ...

16/06/2011 door Walter Van Krunckelsven
20110613: 3 daagse van Belgi� - dag 3
Vervolgens wat foto's genomen tijdens dag 3 van deze driedaagse van Belgi�.
Lees meer ...

16/06/2011 door Walter Van Krunckelsven
20110612: 3 daagse van Belgi� - sprint
Hierbij enkele foto's genomen voor en tijdens de sprintwedstrijd.
Lees meer ...

16/06/2011 door Walter Van Krunckelsven
20110414: training in Lummen
Hierbij nog enkele foto's van een van de eerste trainingen in Lummen genomen door Els.
Lees meer ...

14/06/2011 door Walter Van Krunckelsven
20110611-13: 3 daagse van Belgi�
Mooie terreinen, een knappe organisatie en het weer dat positief meewerkte, meer was er niet nodig om van deze 3-daagse weer een onvergetelijk moment te maken enkel jammer dat er een aantal van onze atleten afwezig moest blijven ten gevolge van hun studies (of deze van hun kinderen).<br /><br />Over de belevenissen in kamp Vencimont horen we waarschijnlijk iets meer in ons volgend clubblad (ik heb gehoord dat 's nachts een tentje overvallen werd door een troep everzwijnen).
Lees meer ...

06/06/2011 door Walter Van Krunckelsven
20110602: selectiewedstrijd EK berglopen
Dat onze atleten ook in andere sporten hun mannetje (of moet ik zeggen vrouwtje?) kunnen staan werd bewezen door Kim G.<br /><br />Na het veldloopseizoen heeft ze nu haar zinnen gezet op het Europees Kampioenschap berglopen dat dit jaar doorgaat in de maand juli in Turkije. Om hieraan te kunnen deelnemen moest ze slagen in de selectiewedstrijd op de Grand Ballon in de Vogezen en ze deed dit met succes: 8e dame in de uitslag maar 1e Belgische. <br /><br />Volgens haar eigen zeggen heeft ze nog nooit zo afgezien maar is ze toch dolblij met het resultaat.<br /><br /> <a href="http://www.olomega.be/news/data/2011 selectie EK berglopen.pdf">De volledige uitslag.</a>


02/06/2011 door Frederik Loeckx
Clubblad juni
Een nieuwe maand, een nieuw clubblad . Veel leesplezier...


30/05/2011 door Walter Van Krunckelsven
20110529: BK Sprint
Op het BK Sprint werden weer enkele mooie prestaties neergezet. Alhoewel niet iedereen zijn of haar snelste benen en helderste verstand had meegebracht eindigden we toch weer bovenaan de medaillestand en dit voor K.O.L. en TROL.<br /><br />Voor deze knappe prestatie zorgden Ems, Miek en Arno met een eerste plaats; Kim, Els, Tibo en Evert behaalden een tweede plaats en Magalie, Lea en Bart stonden als derde op het podium.<br /><br />Ook in verband met de ABSO/BVOS Massawisselbeker deden we een goede zoek want we liepen weer enkele punten uit op onze concurrenten.<br /><br />Jammer genoeg moest door de jury de beslissing genomen worden om 3 reeksen (Dames Beloften en beide Masters-D categorie�n) te annuleren daar er gedurende de wedstrijd een controlepost verdween. De Technische Commissie is op zoek naar een alternatief om dit BK voor hen op een later tijdstip te herlopen. <br /><br />Achteraan ook nog enkele foto's van de diverse podia genomen door Roger A.
Lees meer ...

24/05/2011 door Walter Van Krunckelsven
20110522: 2e Nationale
De 2e Nationale wedstrijd ging door net over de grens in het Nederlandse Luycksgestel. Ondanks de afwezigheid van een aantal van onze vaste podiumgangers (door deelname aan het ISF in Itali� of assistentie bij de EANDIS/ORES Trophy) wisten we toch weer met een groot aantal ereplaatsen naar huis terug te keren.
Lees meer ...

23/05/2011 door Karl Keuppens
Omega jeugd op het World School Championship Orienteering
Deze week vindt in het Italiaanse Fiera Di Primiero (Trentino) het World School Championship in Orienteering plaats. Zes Omegasken maken deel uit van de Vlaamse schoolsport delegatie. Roger Vanaken en Miek Fabr� als coach maar onze aandacht gaat vooral uit naar Charlotte, Arno, Evert en Nelis.<br />Vandaag werd de long distance race gelopen op de machtige kaart Val Canali.<br />Charlotte en Arno behaalden ieder een 26ste plaats in de sterk bezette reeks bij de selectieploegen ( = nationale ploegen). Evert pitste nog 1 min en 56 s af van de tijd van Arno en behaald een 22 ste plaats.<br />Nelis heeft zijn "moment de gloire" reeds gehad door gisteren zijn enkel te verstuiken tijdens de openingceremonie......voor hem vandaag geen long distance.<br /><br />Meer info en resultaten op:<br /><br />http://www.italiaor2011.com/en/content/starting-list-results<br />
Lees meer ...

16/05/2011 door Jacques Grauls
2011-05-12: Omega-jeugdtraining
Wekelijkse training te Leuven in beeld...
Lees meer ...

15/05/2011 door Walter Van Krunckelsven
20110515: Vlaams Kampioenschap Sprint
Ook van de prijsuitreiking van het Vlaams Kampioenschap Sprint ontvingen we een aantal foto's van Roger. <br /><br />Na veel vertragingen ten gevolge van afwezigheden, verlof, misverstanden, verkeerd weggelegd, ... kon dan toch uiteindelijk de trofee Het Gouden Kompas 2010 overhandigd worden aan Miek. Nogmaals proficiat en hopelijk zijn de resultaten dit jaar even goed zodat deze trofee opnieuw mee naar huis genomen kan worden. De start van het seizoen is zeker al schitterend met een 4 op 4 in de Belgische en Vlaamse Kampioenschappen. <br /><br /><img style="border: none;" alt="" src="http://www.olomega.be/news/data/upimages/Gouden kompas 2.jpg" />
Lees meer ...

15/05/2011 door Walter Van Krunckelsven
20110515: Vlaams Kampioenschap Sprint
Dit Vlaams Kampioenschap had plaats in Ham en baanlegger Luc Cl. had op alle omlopen een extra moeilijkheid ingebouwd namelijk een overgang van een supersnelle stadsori�ntatie naar een redelijk dicht begroeid bos waarbij dan op een niet gebruikelijke schaal (1/4.000) moest geori�nteerd worden.<br /><br />Onze atleten lieten zich echter niet verrassen want we behaalden niet minder dan 17 medailles. Proficiat aan de podiumgangers maar ook aan alle anderen die de Omegakleuren mee verdedigd hebben.
Lees meer ...

15/05/2011 door Walter Van Krunckelsven
20110514: demowedstrijd in Diest
Hierbij enkele foto's genomen door Roger.
Lees meer ...

<< vorige ... 2 ... 4 ... 6 ... 8 ... 10 ... 12 ... 14 ... 16 ... 18 ... 20 ... 22 ... 24 ... 26 ... 28 ... 30 ... 32 ... 34 ... 36 ... 38 ... 40 ... 42 ... 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 ... 65 ... 67 ... 69 ... 71 ... 73 ... 75 ... 77 ... 79 ... 81 ... 83 ... 85 ... 87 ... 89 ... 91 ... 93 ... 95 ... volgende >>

Powered by CuteNews

Zoek in de Omega-website:

Author: In archives