Nieuws    About    CartOtheek    Kalender    Resultaten    Inschrijvingen    FotOs    Jeugd    Clubblad    Winkel   

Welkom

Nieuws

About

CartOtheek

Kalender

Resultaten

Inschrijvingen

FotOs

Jeugd

CLUBBLAD

WINKEL

Intern

Mapico
  » hOt items

Zaterdag 18 september:
LOS-5 in Arenberg Park (Leuven).

Wedstrijd uit de Leuven Orienteering Series.

Donderdag 23 september:
HOS-5 in Banneuxwijk.

Wedstrijd uit de Hasselt Orienteering Series.

Woensdag 29 september:
Nazomerloop in Hofstade.

Na het wegvallen van de lenteloop omwille van Corona organiseren we ter vervanging deze wedstrijd. Chris A. is baanlegger van dienst. Opgelet voor de zeer specifieke timing.

Zondag 3 oktober:
Belgisch Kampioenschap aflossing.

Op de Weyervlakte hebben Sooi en Karl zich kunnen uitleven om een wedstrijd uit te tekenen waar zowel de technische als fysieke capaciteiten van de deelnemers zal getest worden.

Donderdag 7 oktober:
HOS-6 in Kuringen.

Wedstrijd uit de Hasselt Orienteering Series.

Zaterdag 9 oktober:
LOS-5 in Salco (Leuven).

Wedstrijd uit de Leuven Orienteering Series.

Dinsdag 12 oktober:
Bestuursvergadering.

Vergadering gaat door in café CASINO op de Grote Markt te Diest. Aanvang 20 uur.

Zaterdag 23 oktober:
LOS-6 in De Hemptinne (Leuven).

Wedstrijd uit de Leuven Orienteering Series.

Donderdag 28 oktober:
HOS-7 in Runkst.

Wedstrijd uit de Hasselt Orienteering Series.

11/10/2007 door Walter Van Krunckelsven
Junioren en seniors 2008
<b><u>Dringend bericht aan de junioren 2008 en de potenti�le leden van de seniorkern 2008:</u></b><br /><br />Zowel junioren (= jongeren geboren in 1988 - 1991) als seniors die in 2008 deel willen uitmaken van de VVO kernen en eventueel in aanmerking wensen te komen om geselecteerd te worden voor de grote internationale kampioenschappen zoals WOC, EOC, WCE's, JWOC, EYOC en JEC moeten voor 30 oktober hun naam doorgeven aan Sonia Goossens en Stefan Thiels (voor de junioren) of Rogier Vanaken (voor de seniors).<br /><br />Zowel de selectiecriteria voor de diverse internationale wedstrijden (dit is een verantwoordelijkheid van ABSO/BVOS) als de werkingsmodaliteiten van de trainer zullen zo snel mogelijk kenbaar gemaakt worden.<br /><br />Let wel, na 30 oktober kan er niemand meer aan de lijst toegevoegd worden (= afspraak op ABSO/BVOS niveau) zodat je bij twijfel beter je naam nu opgeeft en je later laat schrappen mocht blijken dat je wegens omstandigheden niet kan voldoen aan de werkingsmodaliteiten van de trainer.<br /><br />Denk er ook aan: zelfs al ben je de beste in de selectiewedstrijden je kan alleen geselecteerd worden als je opgenomen bent in de VVO of FRSO kern.


09/10/2007 door Karl Keuppens
Zin om je zintuigen eens te testen ?
Nu zaterdag 13 oktober organiseert de fanfare van Ravels (lees omegalid Leo Baeyens en familie) de jaarlijkse senso-zoektocht in de gewestbossen van Ravels. Voorheen droeg dit zeer creatieve evenement nog de naam muzikale dropping....maar van een echte dropping is geen sprake.<br />Gedurende drie uur kan je in teamverband (3 tot 12 ploegleden) met je zintuigen op maximaal vermogen op zoek gaan naar alles wat "schijnt", "glitterd", "knipperd", "onnatuurlijk piept en ringt", ....en de jaarlijks muziserende leden van de fanfare.....<br />Starten kan aan de scoutslokalen van Ravels tussen 19.30 - 20.45 uur en de prijsuitreiking is voorzien omstreeks 24.00 uur. Heb je wel zin om deel te nemen maar krijg je geen team op de been, zorg dan dat je zaterdag om 19.00 uur ten huize Keuppens (Gilseinde 34 te Ravels) bent en we stoppen je in een team. <br />Een echte aanrader.....


08/10/2007 door Walter Van Krunckelsven
Eindstand Flanders O-cup 2007
De strijd om de Flanders O-cup 2007 is gestreden. Ook dit jaar zal het podium weer voor een groot deel gevuld worden met de Omega kleuren want niet minder dan 11 ereplaatsen (op 18) werden door Omegatjes behaald.<br /><br />Bovenaan het podium vinden we Elke, Arno, Sien en Elisabeth; een trapje lager staan Charlotte, Evert, Nathalie en Miek. En op het derde trapje komen Rob, Nele en Wouter te staan.<br /><br />Proficiat aan allen; ook diegenen die het podium net (of iets minder net)gemist hebben. Deze laatsten moeten volgend jaar maar een extra inspanning doen om wat naar voren in de rangschikking te schuiven.


05/10/2007 door bart delobel
Omega goedgemutst op stage
Omegajeugd lanceert de 'Omega goedgemutst'-actie. Op alle wedstrijden, trainingen en stages willen we de Omegaatjes kunnen herkennen aan hun goedgemutste warme koppie!
Lees meer ...

01/10/2007 door Walter Van Krunckelsven
27-10-2007: Technische training en initiatie
Op zaterdag 27 oktober organiseren we zowel een technische training voor onze leden als een initiatie welke openstaat voor iedereen. Dit gaat door op de kaart Pijnven Noord.<br /><br />De technische training zal verzorgd worden door Bart D. en Rudi A. Aangezien zij hun oefeningen moeten kunnen aanpassen aan de technische bagage van de deelnemers word je verzocht van zo snel mogelijk in te schrijven via deze website.<br /><br />Naast jullie eigen deelname rekenen we ook op jullie om vrienden, buren, neven en nichten, suikertantes, of wie dan ook mee te brengen voor de initiatie. Wij van onze kant hebben een enorme inspanning gedaan om een gastlesgever uit te nodigen. <br /><br />Deelname aan zowel training als initiatie is gratis.<br /><br />Praktische informatie:<br />- aanvang: 10 u; einde: rond 12 u<br />- bewegwijzering vanaf de baan Hechtel-Lommel<br />- inschrijven voor 23 oktober


26/09/2007 door Walter Van Krunckelsven
De Omega-familie breidt uit
Onze leden Kris Verduyckt en Tino Nijst lieten met trots weten dat ze papa geworden zijn.<br /><br /><b>Lander</b> (geboren op 11 september) is het broertje van Lotte en brengt terug sexueel evenwicht in het gezin Verduyckt terwijl <b>Kiara</b> (geboren op 24 september) enkele weken te vroeg haar plaats opeiste bij de familie Nijst.<br /><br />Langs deze weg willen we aan de trotse ouders de felicitaties doorsturen van het bestuur en de leden van Omega.


20/09/2007 door bart delobel
23-25 november, jeugdweekend
Jongens en meisjes van Omega, we gaan dit jaar nog op weekend. Van vrijdag 23 tot zondag 25 november zullen we de buurt van Hechtel onveilig maken. Het weekend is voor al onze jeugdleden, van H/D-10 tot en met H/D-20. Jullie zijn allemaal van harte welkom. <br />Meer info verschijnt alvast in de komende clubbladen. <br />E�n ding staat vast, het wordt er eentje om niet te missen!!


18/09/2007 door Bart Van de Moortel
BK Aflossing
Hieronder vind je de samenstelling van de Omega ploegen.<br />Wijzigingen (bv loopvolgorde...) zijn nog mogelijk tot vrijdagavond.<br />Veel succes zondag.
Lees meer ...

18/09/2007 door roger aerts
foto's VK Middle Distance
.
Lees meer ...

18/09/2007 door Jan Delobel
Resultaten BK Aflossing - Weyervlakte - 23/09/2007
-
Lees meer ...

16/09/2007 door Walter Van Krunckelsven
16-09-2007: Omega jeugd doet het weer
De Omega jeugd beheerste weer eens het Vlaams Kampioenschap Midden afstand met niet minder dan 4 zeges op 5 wedstrijden. Tel daarbij nog 3 tweede plaatsen en 2 derde plaatsen en je moet toegeven dat het podium weer goed gevuld werd met de Omegakleuren (alhoewel ik moet opmerken dat enkelen vergeten waren om hun Omega T-shirt, looppak of fleece aan te doen).<br /><br />Ook onze senioren deden met 4 maal goud, 1 maal zilver en 2 keer brons hun duit in het zakje.
Lees meer ...

11/09/2007 door Walter Van Krunckelsven
09-09-2007 eerste Belgische titel voor Ems
Zondag 9 september had het Belgisch Kampioenschap lange afstand plaats in Brasschaat. Zoals steeds was onze club weer zeer talrijk aanwezig en zoals we ondertussen ook al gewoon zijn geraakt namen we een ganse resem medailles mee naar huis.<br /><br />Voor Ems was dit een eerste titel (hopelijk het begin van een hele reeks), de anderen hadden al wat meer ervaring in het beklimmen van het podium maar hun resultaten zijn daarom niet minder verdiend.
Lees meer ...

08/09/2007 door Karl Keuppens
15de editie Turnhoutse Variathlon
Best clubgenoten,<br /><br />Op zaterdag 29 september 2007 wordt op het militair domein van Tielen reeds voor de 15de maal de Turnhoutse Variathlon georganiseerd. Voor de meeste OMEGA-leden is deze unieke ploegen-avonturensportwedstrijd geen onbekende. Ploegen van 3 sporters strijden om de wisseltrofee (creatie SJ), om eeuwige roem of om gewoon de eindmeet te halen....<br />Als je wenst deel te nemen wordt het stilletjes tijd om tot de actie over te gaan. Zoek nog twee mannen of twee vrouwen of �#65533;n man en �#65533;n vrouw om je team te vervolledigen. Surf naar www.variathlon.be en schrijf je via deze site in. Op deze website van de VZW Buiten-Gewoon-Sporten kan je ook alle nodige details terug vinden.<br /><br />Zie je een deelname om welke reden dan ook niet zitten maar wens je wel te proeven van die heerlijke Variathlon-sfeer, meld je dan aan als medewerker.
Lees meer ...

06/09/2007 door Walter Van Krunckelsven
VVO Allerheiligenstage
Reeds 10 personen ingeschreven voor de Allerheiligenstage. 8 hiervan zijn Omega jongeren. <br /><br /> <span style="color: red">Waar blijven de andere Omega jongeren???</span> <br /><br />Inschrijven doe je via Sonia Goossens van VVO.


06/09/2007 door Karl Keuppens
Eindelijk.....ze zijn er
Beste clubgenoten,<br /><br />Wie zondag aanwezig was tijdens de VVO-aflossing heeft de primeur niet gemist. De nieuwe OMEGA-looppakjes zijn eindelijk vanuit het verre Noorwegen toch in Vlaanderen geraakt. Tijdens de aflossing werden de pakjes door twee lieftallige gestroomlijnde modellen gepresenteerd. Ook al was de catwalk niet altijd even goed beloopbaar, de hightech pakjes voelen goed aan.<br /><br />Tijdens het BK long distance te Brasschaat (9.09.07) en tijdens het VK middle distance te Ravels (16.09.07) krijgen alle OMEGA-leden de kans om een pakje (bovenstuk en broek) te passen en in te tekenen voor dit nieuwe model. Op dit moment hebben we enkel nog maar van iedere maat �#65533;n exemplaar binnen. We later er geen gras over groeien en wensen zo spoedig mogelijk de grote bestelling te plaatsen.
Lees meer ...

06/09/2007 door Walter Van Krunckelsven
Bericht voor seniors en laatstejaars junioren
Op zondag 9 september om 14 uur na het BK lang houdt VVO een speciale vergadering tussen Roger Vanaken (trainer VVO seniors) en alle atleten die ge�nteresseerd zijn om in 2008 deel uit te maken van de VVO seniorploeg (dus ook diegenen die nu laatstejaar junior zijn).<br /><br />Bedoeling van deze bijeenkomst is dat:<br />a) Roger zijn plannen voor 2008 uit de doeken doet (planning, welke wedstrijden zijn belangrijk, welke stages worden gepland, ...)<br />b) er idee�n worden uitgewisseld rond selectiewedstrijden, selectiecriteria, ... zodat de VVO delegatie in de ABSO/BVOS Ploegencommissie een standpunt kan gaan verdedigen dat in lijn is met de verwachtigen van de meerderheid der atleten.<br /><br />Als je niet aanwezig kan zijn maar je wenst toch op de hoogte gehouden te worden van de werking van de VVO-seniorploeg, geef dan je naam en Emailadres door aan Roger.<br /><br />Belangrijk: deelnemen aan deze vergadering geeft geen enkele verplichting naar de toekomst. Het is niet omdat je deel wenst uit te maken van deze kern dat je ook aan alle activiteiten moet deelnemen (verplichtingen voor werk en/of school hebben immers nog altijd voorrang). Anderzijds wordt er natuurlijk ook een zeker engagement van je verwacht zodat er gewerkt wordt met een gemotiveerde groep om een aantal doelstellingen te realiseren.


04/09/2007 door Jan Delobel
VVO-aflossing: foto's
<img style="border: none;" alt="Evert vliegt" align="left" hspace="3" vspace="3" src="http://www.olomega.be/news/data/upimages/Evert_vliegt_small.JPG" /> <br /><br />Met een volledig familie-podium (met de familie Leeuws op kop), en een 2de plaats in de open aflossing met 3 jeugdigen was de aflossing een succes!<br /><br /><br />Evert stond flink zijn mannetje op de 2de omloop en zorgde er samen met broer Wouter en mama Leen voor een ruime voorsprong en een verdiende overwinning.<br /><br /><br />Onze voorzitter Roger Aerts nam enkele foto's.
Lees meer ...

28/08/2007 door Koen Bosmans
Resultaten Maasvallei 2007/08/26
<a href="http://www.olomega.be/resultaten/20070826/Team-O-5_2007.htm">Resultaten Team-O-5</a><br /><br /><a href="http://www.olomega.be/resultaten/20070826/Split_20070826.htm">Splits daginschrijving</a>
Lees meer ...

28/08/2007 door Walter Van Krunckelsven
Wisselbeker Rik Thys
Naast onze eigenste Rik Thys hebben de militairen ook een "Wisselbeker Rik Thys". Dit is een aflossingswedstrijd voor ploegen van 3 personen (waarvan minstens 1 ouder dan 40 jaar) die elk 6 � 6.5 km moeten afleggen.<br /><br />Deze wedstrijd gaat dit jaar door op woensdag 12 september op de Zwarte Bergen in Luyckgestel. Normaal kost de inschrijving per ploeg 9 euro maar de organisatoren (Patrick W.) hebben beslist dat de Omegaploegen gratis mogen deelnemen. <br /><br />Dus iedereen die nog eens gratis wil lopen neemt een dagje verlof en schrijft zich vliegensvlug in via onze website. Wij zorgen er dan wel voor dat de ploegen optimaal worden samengesteld en tijdig worden ingeschreven.


28/08/2007 door Walter Van Krunckelsven
Laatste kans
Diegenen die ge�nteresseerd zijn om de cursus <b>Initiator Ori�ntatielopen</b> te volgen krijgen nog een allerlaatste kans om zich alsnog in te schrijven. Meer info kan je bekomen bij Mireille.<br /><br />Van uit BLOSO is net bericht toegekomen dat, gezien het beperkt aantal lesvolgers dat zich nu heeft ingeschreven, deze cursus de eerstvolgende jaren niet meer zal gegeven worden.


<< vorige ... 2 ... 4 ... 6 ... 8 ... 10 ... 12 ... 14 ... 16 ... 18 ... 20 ... 22 ... 24 ... 26 ... 28 ... 30 ... 32 ... 34 ... 36 ... 38 ... 40 ... 42 ... 44 ... 46 ... 48 ... 50 ... 52 ... 54 ... 56 ... 58 ... 60 ... 62 ... 64 ... 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 ... 88 ... 90 ... 92 ... 94 ... 96 volgende >>

Powered by CuteNews

Zoek in de Omega-website:

Author: In archives