Nieuwe website

Beste Omegasken,

Het heeft lang geduurd , maar het doet me plezier om jullie hier onze nieuwe website te tonen. Met de hulp van Jochen en Elke is die er eindelijk gekomen. Er moet wel nog veel aan de inhoud gewerkt worden , maar het bestuur hoopt dat dit een startpunt kan zijn om de communicatie rond het orientatiegebeuren bij Omega terug leven in te blazen. Deze website zou in combinatie met de andere media zoals Facebook , Instagram , O Punch en misschien zelfs Tiktok, als ik het nieuws van deze morgen op de radio moet volgen, er voor moeten zorgen dat iedereen op tijd en stond op de hoogte blijft van het gebeuren binnen de Omega familie

Tot nu toe waren het vooral mailtjes van Walter , die ons op de hoogte hielden en die zullen er nog wel komen., maar we hopen in de toekomst meer langs de andere kanalen te communiceren.

Natuurlijk een website moet gevoed worden anders blijft het een lege doos . Dus we zullen van de leden hulp nodig hebben om er een volwaardige site van te maken . Om te starten zullen een aantal leden van het bestuur eerst nog een training krijgen van Jochen & Elke en dan hoop ik dat we er een waardige en levende website van kunnen maken.

Zelf zal ik dan maandelijks een up date schrijven in de vorm van het voorwoord zoals het boekje vroeger omdat ik toch voel dat sommige dit toch gemist hebben.

Dus hou onze website terug in het oog en zie hoe die gaat groeien.

Wie info wil delen aan de rest van de Omega familie mag dat sturen naar info@olomega.be

Groetjes,

Rudi

Vorige
Vorige

Kim Geypen op Antwerp 10 Miles

Volgende
Volgende

Selectie EYOC 2022