Nieuws    About    CartOtheek    Kalender    Resultaten    Inschrijvingen    FotOs    Jeugd    Clubblad    Winkel   

Welkom

Nieuws

About

CartOtheek

Kalender

Resultaten

Inschrijvingen

FotOs

Jeugd

CLUBBLAD

WINKEL

Intern

Mapico
  » hOt items

Zaterdag 18 september:
LOS-5 in Arenberg Park (Leuven).

Wedstrijd uit de Leuven Orienteering Series.

Donderdag 23 september:
HOS-5 in Banneuxwijk.

Wedstrijd uit de Hasselt Orienteering Series.

Woensdag 29 september:
Nazomerloop in Hofstade.

Na het wegvallen van de lenteloop omwille van Corona organiseren we ter vervanging deze wedstrijd. Chris A. is baanlegger van dienst. Opgelet voor de zeer specifieke timing.

Zondag 3 oktober:
Belgisch Kampioenschap aflossing.

Op de Weyervlakte hebben Sooi en Karl zich kunnen uitleven om een wedstrijd uit te tekenen waar zowel de technische als fysieke capaciteiten van de deelnemers zal getest worden.

Donderdag 7 oktober:
HOS-6 in Kuringen.

Wedstrijd uit de Hasselt Orienteering Series.

Zaterdag 9 oktober:
LOS-5 in Salco (Leuven).

Wedstrijd uit de Leuven Orienteering Series.

Dinsdag 12 oktober:
Bestuursvergadering.

Vergadering gaat door in café CASINO op de Grote Markt te Diest. Aanvang 20 uur.

Zaterdag 23 oktober:
LOS-6 in De Hemptinne (Leuven).

Wedstrijd uit de Leuven Orienteering Series.

Donderdag 28 oktober:
HOS-7 in Runkst.

Wedstrijd uit de Hasselt Orienteering Series.

21/01/2006 door Walter Van Krunckelsven
Technische training van 21 januari te Schaffen

<img style="border: none;" alt="Hees detail" hspace="5" vspace="5" align = "left" src="http://www.olomega.be/news/data/upimages/TrainingHeesDetail1.gif" />Het succes van onze technische trainingen blijft stijgen. Dit maal waren er een 40-tal gegadigden voor de maaltijd bereid door Jan. <br /><br />Als het zo blijft doorgaan moeten we misschien nog selectiewedstrijden gaan organiseren om te bepalen wie er aan de training mag deelnemen.<br /><br />Als aperitiefje kregen we een pittige opwarming; extra gekruid door het tempo van onze 2 kabouters Elke en Charlotte.

<br />De jongsten, alsook de beginners, kregen een semi F-omloop geserveerd doch met enkele moeilijkere posten (die wat verder van de weg stonden dan gebruikelijk) alsook enkele benen die uitnodigden tot doorsteken. De nieuwkomers kregen de gebruikelijke initiatie gevolgd door een begeleiding op de omloop.<br /><br />De groepen 2 en 3 kregen als voorgerechtje een denkwerkje. Iedereen kreeg een klassieke Sudoku en rondom de startplaats waren een aantal controleposten gezet waar extra cijfers konden verzameld worden. Het werd dus een keuze tussen onmiddellijk beginnen puzzelen of eerst rondlopen en dan puzzelen. Finaal bleek Miek hierin de snelste; zij hield het bij denkwerk alleen.<br /><br />Het hoofdgerecht voor groep 2 (de middenmoters) was een wedstrijdje met een pikante smaak; de wegen waren namelijk in de printer blijven steken. <br /><img style="border: none;" alt="Hees detail" hspace="5" vspace="5" align="right" src="http://www.olomega.be/news/data/upimages/TrainingHeesDetail2.gif" /><br /><br />De steak van groep 3 (de gevorderden) was 'au point'. De kaart had de printer slechts even gezien zodat er slechts weinig informatie beschikbaar bleef om tussen de posten te laveren.<br /><br />Als toetje werden alle aanwezigen dan letterlijk vergast op een lekker stukje cake ons aangeboden door Jeroen ter gelegenheid van zijn verjaardag. <b>Jeroen, nogmaals proficiat</b> en bedankt (het was lekker).<br /><br />Ook willen we Jan bedanken voor dit festijn en ik kijk al uit naar onze volgende training op zaterdag 18 februari in het Gruitroderbos. Broeder Bart zal zich dan voor de kar spannen om ons allemaal wat te laten bijleren.

Powered by CuteNews

Zoek in de Omega-website:

Author: In archives