Nieuws    About    CartOtheek    Kalender    Resultaten    Inschrijvingen    FotOs    Jeugd    Clubblad    Winkel   

Welkom

Nieuws

About

CartOtheek

Kalender

Resultaten

Inschrijvingen

FotOs

Jeugd

CLUBBLAD

WINKEL

Intern

Mapico
  » hOt items

Zaterdag 18 september:
LOS-5 in Arenberg Park (Leuven).

Wedstrijd uit de Leuven Orienteering Series.

Donderdag 23 september:
HOS-5 in Banneuxwijk.

Wedstrijd uit de Hasselt Orienteering Series.

Woensdag 29 september:
Nazomerloop in Hofstade.

Na het wegvallen van de lenteloop omwille van Corona organiseren we ter vervanging deze wedstrijd. Chris A. is baanlegger van dienst. Opgelet voor de zeer specifieke timing.

Zondag 3 oktober:
Belgisch Kampioenschap aflossing.

Op de Weyervlakte hebben Sooi en Karl zich kunnen uitleven om een wedstrijd uit te tekenen waar zowel de technische als fysieke capaciteiten van de deelnemers zal getest worden.

Donderdag 7 oktober:
HOS-6 in Kuringen.

Wedstrijd uit de Hasselt Orienteering Series.

Zaterdag 9 oktober:
LOS-5 in Salco (Leuven).

Wedstrijd uit de Leuven Orienteering Series.

Dinsdag 12 oktober:
Bestuursvergadering.

Vergadering gaat door in café CASINO op de Grote Markt te Diest. Aanvang 20 uur.

Zaterdag 23 oktober:
LOS-6 in De Hemptinne (Leuven).

Wedstrijd uit de Leuven Orienteering Series.

Donderdag 28 oktober:
HOS-7 in Runkst.

Wedstrijd uit de Hasselt Orienteering Series.

11/05/2006 door Walter Van Krunckelsven
Overrompeling van Fort 6

Woensdagavond werd Fort 6 te Wilrijk overrompeld door niet minder dan 170 enthousiaste ori�ntatielopers.<br /><br />Was het de aantrekkingskracht van de Antwerpse metropool, de combinatie van de bergen van het Fort met de stadsomgeving van de universiteit of de kans om eens (zij het dan figuurlijk) in de clinch te gaan met Miek; we zullen nooit weten wat dergelijke massale volksverhuizing op de been bracht.

Het secretariaat moest alle zeilen bijzetten om een 7-tal nieuwe 10-beurtenkaarten alsook een 15-tal nieuwelingen ingeschreven te krijgen en ook onze nieuwste PC-infrastructuur werd op de proef gesteld want er moesten ettelijke kaarten en postenbeschrijvingen bijgedrukt worden maar finaal beperkte alles zich tot een minimale wachttijd.<br /><br />Zoals te verwachten bleken de meeste deelnemers zeer tevreden over de baanlegging met een combinatie van technische en fysieke benen en stukken waar eerst twee (of zelfs drie)maal op de kaart moest gekeken worden om de optimale wegkeuze te maken (zo niet stond men oog in oog met een onoverschrijdbare gracht of vijver). Diegenen die minder tevreden waren moesten meestal in eigen boezem kijken want posten overslaan of verkeerde posten prikken is ook op een lenteloop niet toegelaten.<br /><br />Dat "Megabalise-fraudeurs" soms teruggepakt worden bewees Anton die als laatste post de startpost van de extra scoreloop nam en alzo, na een volledige wedstrijd gelopen te hebben, zijn EMIT clearde vooraleer deze in te leggen bij de wedstrijdcomputer.<br /><br />Miek en papa Dirk proficiat, jullie hebben het fantastisch gedaan en als beloning is jullie naam genoteerd om in 2007 opnieuw een baanlegging te doen.

Powered by CuteNews

Zoek in de Omega-website:

Author: In archives