Nieuws    About    CartOtheek    Kalender    Resultaten    Inschrijvingen    FotOs    Jeugd    Clubblad    Winkel   

Welkom

Nieuws

About

CartOtheek

Kalender

Resultaten

Inschrijvingen

FotOs

Jeugd

CLUBBLAD

WINKEL

Intern

Mapico
  » hOt items

Zaterdag 18 september:
LOS-5 in Arenberg Park (Leuven).

Wedstrijd uit de Leuven Orienteering Series.

Donderdag 23 september:
HOS-5 in Banneuxwijk.

Wedstrijd uit de Hasselt Orienteering Series.

Woensdag 29 september:
Nazomerloop in Hofstade.

Na het wegvallen van de lenteloop omwille van Corona organiseren we ter vervanging deze wedstrijd. Chris A. is baanlegger van dienst. Opgelet voor de zeer specifieke timing.

Zondag 3 oktober:
Belgisch Kampioenschap aflossing.

Op de Weyervlakte hebben Sooi en Karl zich kunnen uitleven om een wedstrijd uit te tekenen waar zowel de technische als fysieke capaciteiten van de deelnemers zal getest worden.

Donderdag 7 oktober:
HOS-6 in Kuringen.

Wedstrijd uit de Hasselt Orienteering Series.

Zaterdag 9 oktober:
LOS-5 in Salco (Leuven).

Wedstrijd uit de Leuven Orienteering Series.

Dinsdag 12 oktober:
Bestuursvergadering.

Vergadering gaat door in café CASINO op de Grote Markt te Diest. Aanvang 20 uur.

Zaterdag 23 oktober:
LOS-6 in De Hemptinne (Leuven).

Wedstrijd uit de Leuven Orienteering Series.

Donderdag 28 oktober:
HOS-7 in Runkst.

Wedstrijd uit de Hasselt Orienteering Series.

12/01/2007 door Walter Van Krunckelsven
20-01-2007 Algemene Vergadering OMEGA

Zoals we jullie al langs verschillende kanten hebben laten weten gaat onze jaarlijkse Algemene Vergadering door op zaterdag 20 januari in de Citadel te Diest (aanvang 14u00).<br /><br />Al onze leden worden daar verwacht om te discuteren over het reilen en zeilen van onze club en nog veel meer ...

- jullie kunnen daar je wensen kenbaar maken i.v.m. de werking van uw club<br /><br />- jullie kunnen je daar kandidaat stellen om het Bestuur te komen versterken want om enkele spreekwoorden aan te halen "Vele handen maken het werk licht" en "Twee weten meer dan �#65533;n". Het is ook niet noodzakelijk om elke vergadering bij te wonen (dit is trouwens maar �#65533;n keer per maand) of om direct een bestuursfunctie op je te nemen. Het mag maar het moet niet.<br /><br />- daarnaast zijn we ook dringend op zoek naar een persoon die Omega wil vertegenwoordigen in de Raad van Bestuur VVO omdat Fran�ois deze functie niet verder kan zetten wegens beroepsbezigheden.<br /><br />- en last but not least zijn we op zoek naar iemand die het Omega winkeltje van Diane wil overnemen. Na tientallen jaren moet Diane hier om persoonlijke redenen mee stoppen en we zouden niet graag zien dat de inspanningen, die zij in al die jaren geleverd heeft om iets op te bouwen waar alle clubs ons om benijden, opeens de mist ingaan. Dus als iemand wat plaats heeft om de voorraad op te slaan en deze regelmatig mee te brengen naar de wedstrijden om onze leden (en in veel gevallen ook de leden van andere clubs) aan het juiste materiaal te helpen zouden we het ten zeerste appreci�ren dat deze persoon zich kenbaar maakt zodat concrete afspraken kunnen gemaakt worden. <br /><br /><br />Als je niet naar de vergadering kan komen, en je bent ge�nteresseerd in een of meerdere van bovenvermelde taken, mag je mij altijd een seintje geven en in zorg er dan wel voor dat de kandidatuur op de juiste plaats terecht komt.

Powered by CuteNews

Zoek in de Omega-website:

Author: In archives