Nieuws    About    CartOtheek    Kalender    Resultaten    Inschrijvingen    FotOs    Jeugd    Clubblad    Winkel   

Welkom

Nieuws

About

CartOtheek

Kalender

Resultaten

Inschrijvingen

FotOs

Jeugd

CLUBBLAD

WINKEL

Intern

Mapico
  » hOt items

Zaterdag 18 september:
LOS-5 in Arenberg Park (Leuven).

Wedstrijd uit de Leuven Orienteering Series.

Donderdag 23 september:
HOS-5 in Banneuxwijk.

Wedstrijd uit de Hasselt Orienteering Series.

Woensdag 29 september:
Nazomerloop in Hofstade.

Na het wegvallen van de lenteloop omwille van Corona organiseren we ter vervanging deze wedstrijd. Chris A. is baanlegger van dienst. Opgelet voor de zeer specifieke timing.

Zondag 3 oktober:
Belgisch Kampioenschap aflossing.

Op de Weyervlakte hebben Sooi en Karl zich kunnen uitleven om een wedstrijd uit te tekenen waar zowel de technische als fysieke capaciteiten van de deelnemers zal getest worden.

Donderdag 7 oktober:
HOS-6 in Kuringen.

Wedstrijd uit de Hasselt Orienteering Series.

Zaterdag 9 oktober:
LOS-5 in Salco (Leuven).

Wedstrijd uit de Leuven Orienteering Series.

Dinsdag 12 oktober:
Bestuursvergadering.

Vergadering gaat door in café CASINO op de Grote Markt te Diest. Aanvang 20 uur.

Zaterdag 23 oktober:
LOS-6 in De Hemptinne (Leuven).

Wedstrijd uit de Leuven Orienteering Series.

Donderdag 28 oktober:
HOS-7 in Runkst.

Wedstrijd uit de Hasselt Orienteering Series.

25/02/2008 door Walter Van Krunckelsven
24-02-2008: 1e nationale in Dilsenerbos

Ook deze wedstrijd hebben we weer tot een succesvol einde gebracht ondanks de poging tot sabotage door het wegnemen van een controlepost.

Na een perfecte voorbereiding met een herziening van de kaart, een schitterende baanlegging door het duo Guido en Dirk en andere werkzaamheden (reserveren van kantine, afspraken met de brouwer, starttijdallocatie, ...) konden we met een gerust gemoed zondagochtend aan de slag.<br /><br />Ook de eerste uurtjes verliepen zorgeloos tot we bij het opstarten van �#65533;n van de 2 wedstrijdcomputers merkten dat we een conversiekabeltje mankeerden. Dus vlug terug overgeschakeld naar 1 computer met het gevolg dat we ook alle daginschrijvingen moesten invoeren voor ze kwamen uitlezen doch dit is een concept dat we volledig onder de knie hebben.<br /><br />Het grote probleem kwam wat later toen de eerste deelnemer van een bepaalde omloop arriveerde met de melding dat er een post weg was. De voorloper die deze post gecontroleerd had bevestigde dat de post er wel degelijk was toen hij de controle uitvoerde en zijn EMIT print-out bevestigde dit. Toen iets later ook nog andere deelnemers met hetzelfde bericht binnenkwamen werden de baanleggers op pad gestuurd om, indien nodig, een reservepost te plaatsen. En inderdaad, de bewuste post was door een onverlaat weggenomen. Dit alles leidde er toe dat op 4 omlopen (8 categorie�n) iedereen gedeclasseerd werd.<br /><br />De wedstrijdjury werd samengeroepen en deze besliste om de tijd tussen de vorige en de volgende post uit de totaaltijd weg te nemen Aangezien het Helga programma (dit is het computerprogramma dat gebruikt wordt voor de resultaatverwerking) dit niet voorziet moest alles manueel herrekend worden. Hierdoor kon de prijsuitreiking voor de categorie H16 geen doorgang vinden (prijzen zullen bij een volgende gelegenheid uitgedeeld worden). <br /><br />Ook voor de berekening van de SOFT wisselbeker moeten we wachten tot de beslissing van de jury ge�mplementeerd is in alle betrokken categorie�n. Hopelijk krijgen we hier vanavond uitsluitsel over. <br /><br />Ondanks deze problemen kunnen we toch terugblikken op een geslaagde organisatie met niet minder dan 430 deelnemers die voor het merendeel zeer tevreden waren. En zij die niet tevreden waren hadden dit meestal aan zich zelf te wijten (onvoldoende trainen, ongeconcentreerd ori�nteren, ...).

Powered by CuteNews

Zoek in de Omega-website:

Author: In archives