Nieuws    About    CartOtheek    Kalender    Resultaten    Inschrijvingen    FotOs    Jeugd    Clubblad    Winkel   

Welkom

Nieuws

About

CartOtheek

Kalender

Resultaten

Inschrijvingen

FotOs

Jeugd

CLUBBLAD

WINKEL

Intern

Mapico
  » hOt items

Zaterdag 18 september:
LOS-5 in Arenberg Park (Leuven).

Wedstrijd uit de Leuven Orienteering Series.

Donderdag 23 september:
HOS-5 in Banneuxwijk.

Wedstrijd uit de Hasselt Orienteering Series.

Woensdag 29 september:
Nazomerloop in Hofstade.

Na het wegvallen van de lenteloop omwille van Corona organiseren we ter vervanging deze wedstrijd. Chris A. is baanlegger van dienst. Opgelet voor de zeer specifieke timing.

Zondag 3 oktober:
Belgisch Kampioenschap aflossing.

Op de Weyervlakte hebben Sooi en Karl zich kunnen uitleven om een wedstrijd uit te tekenen waar zowel de technische als fysieke capaciteiten van de deelnemers zal getest worden.

Donderdag 7 oktober:
HOS-6 in Kuringen.

Wedstrijd uit de Hasselt Orienteering Series.

Zaterdag 9 oktober:
LOS-5 in Salco (Leuven).

Wedstrijd uit de Leuven Orienteering Series.

Dinsdag 12 oktober:
Bestuursvergadering.

Vergadering gaat door in café CASINO op de Grote Markt te Diest. Aanvang 20 uur.

Zaterdag 23 oktober:
LOS-6 in De Hemptinne (Leuven).

Wedstrijd uit de Leuven Orienteering Series.

Donderdag 28 oktober:
HOS-7 in Runkst.

Wedstrijd uit de Hasselt Orienteering Series.

06/09/2009 door Walter Van Krunckelsven
2009-09-06: BK aflossing

Het Pijnven stadion daverde vandaag andermaal op zijn grondvesten want net als vorige vrijdag in het Koning Boudewijnstadion werden er ook deze voormiddag weer enkele prachtprestaties neergezet.<br /><br />Vooraleer ons te concentreren op de resultaten wil ik toch even onze baanleggers Karl en Stef in de bloemetjes zetten voor hun prachtige organisatie. Niet alleen voor de baanlegging waar ze alle mogelijkheden van het terrein hadden gebruikt maar ook voor de brug met bovenop de kijkpost. Dank zij de feedback van uit enkele radioposten kon Karl op een geanimeerde manier de massa op de hoogte houden van de wedstrijdevolutie.<br /><br />Dat een dergelijk concept ook zeer veel extra werk met zich meebrengt is geweten maar dank zij de hulp van een groot aantal Omegamedewerkers werd de afbraak toch binnen een aanvaardbare termijn afgewerkt. Langs deze weg nogmaals een woordje van dank aan al deze bereidwillige handen.

Wat de resultaten betreft kunnen we alleen maar zeer tevreden terugblikken op deze wedstrijd met niet minder dan 7 zege's.<br /><br />Bij de dames pupillen gingen Hannah - Ems en Magalie met de overwinning lopen terwijl Lisa - Lene en Siel een prachtige 2e plaats behaalden. Ook onze heren pupillen Wout - Tobias en een heroptredende Rob behaalden de zege; terwijl het trio Matijs - Tibo en Liam op de 3e plaats eindigden.<br /><br />In de heren beloften reeks kregen Evert en Arno versterking van Elke en dit resulteerde in een mooie 2e plaats. <br /><br />Lith - Nele en Sien, onze dames juniorenploeg, liep ook als 1e over de eindmeet.<br /><br />Daarnaast waren er ook nog overwinningen voor onze dames Veteranen-B met Jeanne - Maria en Liset alsook voor de heren Veteranen-A met Guido - Bart en Sooi.<br /><br />De kers op de taart kwam er echter door de zege in beide Open reeksen dank zij de dames Kim - Miek en Elisabeth en de heren Wouter - Bart en Joost.<br /><br />Dat het echter allemaal niet rozengeur en maneschijn was ondervonden we door de deklassering van �#65533;n van onze favorietenploegen Els -Katleen en Leen doordat Katleen als 2e loopster de kaart van de 3e loopster meenam. <br /><br />De zinderende sfeer onder de brug bracht de lopers soms in extase waardoor enkelen vergaten om de kijkpost bovenop de brug te knippen of de brug langs de verkeerde kant afliepen telkens met een spijtige deklassering tot gevolg.<br /><br />Amper enkele uurtjes na de wedstrijd ontvingen we reeds volgende felicitatie: "Een klein woordje om Omega te bedanken voor de prima organisatie vandaag : het was perfect !" en dit van een atleet die gedeklasseerd werd.

Powered by CuteNews

Zoek in de Omega-website:

Author: In archives