Nieuws    About    CartOtheek    Kalender    Resultaten    Inschrijvingen    FotOs    Jeugd    Clubblad    Winkel   

Welkom

Nieuws

About

CartOtheek

Kalender

Resultaten

Inschrijvingen

FotOs

Jeugd

CLUBBLAD

WINKEL

Intern

Mapico
  » hOt items

Zaterdag 18 september:
LOS-5 in Arenberg Park (Leuven).

Wedstrijd uit de Leuven Orienteering Series.

Donderdag 23 september:
HOS-5 in Banneuxwijk.

Wedstrijd uit de Hasselt Orienteering Series.

Woensdag 29 september:
Nazomerloop in Hofstade.

Na het wegvallen van de lenteloop omwille van Corona organiseren we ter vervanging deze wedstrijd. Chris A. is baanlegger van dienst. Opgelet voor de zeer specifieke timing.

Zondag 3 oktober:
Belgisch Kampioenschap aflossing.

Op de Weyervlakte hebben Sooi en Karl zich kunnen uitleven om een wedstrijd uit te tekenen waar zowel de technische als fysieke capaciteiten van de deelnemers zal getest worden.

Donderdag 7 oktober:
HOS-6 in Kuringen.

Wedstrijd uit de Hasselt Orienteering Series.

Zaterdag 9 oktober:
LOS-5 in Salco (Leuven).

Wedstrijd uit de Leuven Orienteering Series.

Dinsdag 12 oktober:
Bestuursvergadering.

Vergadering gaat door in café CASINO op de Grote Markt te Diest. Aanvang 20 uur.

Zaterdag 23 oktober:
LOS-6 in De Hemptinne (Leuven).

Wedstrijd uit de Leuven Orienteering Series.

Donderdag 28 oktober:
HOS-7 in Runkst.

Wedstrijd uit de Hasselt Orienteering Series.

29/12/2009 door Walter Van Krunckelsven
2009-12-29: Sylvester dag 4

Vandaag organiseerden we de 4e dag van de Sylvester in Leopoldsburg. Doordat de schaapherder zich overslapen had moest de start met een 20-tal minuten uitgesteld worden want de meeste omlopen moesten dwars door het gebied waar deze kudde stond en dit zou onherroepelijk tot gestresseerde schapen geleid hebben. Nu waren het enkel de startverantwoordelijken en de baanlegger die zich hier zorgen over moesten maken.

Ondanks dit probleempje, geheel buiten onze verantwoordelijkheid, mogen we toch weer stellen dat we een wedstrijd hebben aangeboden waar weinig of niets op aan te merken viel. Op voorhand was hier en daar een commentaar gehoord dat deze kaart niet op de Sylvester thuis hoorde maar na de aankomst waren er enkel positieve klanken te horen over de baanlegging. Jan en Ria hebben hier mee bewezen dat zelfs op kleinere kaartjes met beperkte mogelijkheden interessante baanleggingen kunnen uitgewerkt worden mits men hier voldoende tijd insteekt.<br /><br />Ook vandaag werden de 2 jongste Omegasken aan de ori�ntatiewereld geshowd want zowel Mila als Wout maakten hun eerste optreden. Jammer dat het zo koud was want anders hadden zij zeker meegestreden voor de snelste tijd op de kinder-O. Ik kijk nu al uit naar de foto's die Jacques genomen heeft maar dat kan nog even duren voor hij zijn keuze heeft gemaakt uit de honderden foto's die hij van dit duo gemaakt heeft (oh ja en hier en daar ook nog van iemand anders).

Powered by CuteNews

Zoek in de Omega-website:

Author: In archives