Nieuws    About    CartOtheek    Kalender    Resultaten    Inschrijvingen    FotOs    Jeugd    Clubblad    Winkel   

Welkom

Nieuws

About

CartOtheek

Kalender

Resultaten

Inschrijvingen

FotOs

Jeugd

CLUBBLAD

WINKEL

Intern

Mapico
  » hOt items

Zaterdag 18 september:
LOS-5 in Arenberg Park (Leuven).

Wedstrijd uit de Leuven Orienteering Series.

Donderdag 23 september:
HOS-5 in Banneuxwijk.

Wedstrijd uit de Hasselt Orienteering Series.

Woensdag 29 september:
Nazomerloop in Hofstade.

Na het wegvallen van de lenteloop omwille van Corona organiseren we ter vervanging deze wedstrijd. Chris A. is baanlegger van dienst. Opgelet voor de zeer specifieke timing.

Zondag 3 oktober:
Belgisch Kampioenschap aflossing.

Op de Weyervlakte hebben Sooi en Karl zich kunnen uitleven om een wedstrijd uit te tekenen waar zowel de technische als fysieke capaciteiten van de deelnemers zal getest worden.

Donderdag 7 oktober:
HOS-6 in Kuringen.

Wedstrijd uit de Hasselt Orienteering Series.

Zaterdag 9 oktober:
LOS-5 in Salco (Leuven).

Wedstrijd uit de Leuven Orienteering Series.

Dinsdag 12 oktober:
Bestuursvergadering.

Vergadering gaat door in café CASINO op de Grote Markt te Diest. Aanvang 20 uur.

Zaterdag 23 oktober:
LOS-6 in De Hemptinne (Leuven).

Wedstrijd uit de Leuven Orienteering Series.

Donderdag 28 oktober:
HOS-7 in Runkst.

Wedstrijd uit de Hasselt Orienteering Series.

06/07/2020 door Walter Van Krunckelsven
20200718 - training te Diest

Op ons eerste trainingsweekend in het kamp van Beverlo waren slechts een 45-tal Omegaleden ingeschreven. In het weekend van 18 en 19 juli bieden we onze leden een nieuwe trainingsmogelijkheid aan in Diest; dit keer hopelijk met wat meer Omegasken. Omdat er op zondag de mogelijkheid is om deel te nemen aan een wedstrijd in de buurt van Luik gooien we ons programma om. Op zaterdagvoormiddag is er de groepsactiviteit en zaterdagnamiddag en zondag zijn dit vrije trainingen.

Start en aankomst zijn aan de kant van de hoofdtribune van het Warande (voetbal)stadion. Parkeren kan op de kleine parking aan het zwembad (Pesthuizenstraat) ofwel op de parking van de Halve Maan (aan de overzijde van de ringlaan).

Het vieze beestje is nog altijd niet bedwongen dus wij rekenen er op dat jullie de veiligheidsmaatregelen maximaal respecteren (social distance!!!).


Er worden 4 omlopen voorzien: 6.6 km; 5.0 km en 3.2 km (afstanden gemeten in vogelvlucht!!!) en daarnaast nog twee scorelopen (een normale = een kaart met alle controlepunten op en je moet er zo veel mogelijk doen in een tijdsbestek van maximaal 60 minuten en voor de “die hards” een speciale scoreloop van max. 1 uur). Opgelet: er is geen tijdsopname en de controleposten zijn rood-witte lintjes van +- 50 cm lang met een controlenummer op (dus geen EMIT of SportIdent nodig!!!). De omlopen zijn voornamelijk op verharde weg en gras. Aangezien we voornamelijk in de stad lopen dienen te allen tijde de verkeersregels gerespecteerd worden.

Op zaterdagvoormiddag is er de groepsactiviteit met start tussen 10u00 en 12u00 doch omwille van de veiligheidsaspecten vragen we dat jullie je inschrijven (via mail naar info@olomega.be ) met opgave van de gekozen omloop alsook een opgave van je voorkeurstarttijd (starten op de even minuten); inschrijven kan tot donderdag 16 juli (niet ingeschreven = geen kaart ). We zullen het overzicht van de inschrijvingen publiceren op onze website. Gelieve niet te lang op voorhand aan te komen en respecteer achteraf ook de social distance. Denk er aan dat er geen voorzieningen zijn (geen kleedkamers, douches of cafetaria). Om jullie aan te moedigen om te kiezen voor deze optie zorgen wij voor de kaarten.

Op zaterdagnamiddag (tussen 13u00 en 16u30) alsook op zondag tussen 9u30 en 16u30 ben je volledig vrij om te starten. Om toch enig zicht te hebben op wie er gaat komen vragen we jullie om in te schrijven weer via mail aan info@olomega.be met vermelding van de gekozen omloop plus het tijdstip van jullie keuze. In ruil krijgen jullie dan een pdf-file van de kaart die jullie wel zelf moeten afdrukken.

Powered by CuteNews

Zoek in de Omega-website:

Author: In archives