Nieuws    About    CartOtheek    Kalender    Resultaten    Inschrijvingen    FotOs    Jeugd    Clubblad    Winkel   

Welkom

Nieuws

About

CartOtheek

Kalender

Resultaten

Inschrijvingen

FotOs

Jeugd

CLUBBLAD

WINKEL

Intern

Mapico
  » hOt items

Zaterdag 18 september:
LOS-5 in Arenberg Park (Leuven).

Wedstrijd uit de Leuven Orienteering Series.

Donderdag 23 september:
HOS-5 in Banneuxwijk.

Wedstrijd uit de Hasselt Orienteering Series.

Woensdag 29 september:
Nazomerloop in Hofstade.

Na het wegvallen van de lenteloop omwille van Corona organiseren we ter vervanging deze wedstrijd. Chris A. is baanlegger van dienst. Opgelet voor de zeer specifieke timing.

Zondag 3 oktober:
Belgisch Kampioenschap aflossing.

Op de Weyervlakte hebben Sooi en Karl zich kunnen uitleven om een wedstrijd uit te tekenen waar zowel de technische als fysieke capaciteiten van de deelnemers zal getest worden.

Donderdag 7 oktober:
HOS-6 in Kuringen.

Wedstrijd uit de Hasselt Orienteering Series.

Zaterdag 9 oktober:
LOS-5 in Salco (Leuven).

Wedstrijd uit de Leuven Orienteering Series.

Dinsdag 12 oktober:
Bestuursvergadering.

Vergadering gaat door in café CASINO op de Grote Markt te Diest. Aanvang 20 uur.

Zaterdag 23 oktober:
LOS-6 in De Hemptinne (Leuven).

Wedstrijd uit de Leuven Orienteering Series.

Donderdag 28 oktober:
HOS-7 in Runkst.

Wedstrijd uit de Hasselt Orienteering Series.

07/02/2015 door Walter Van Krunckelsven
Voornaamste beslissingen van onze Algemene Vergadering

Op onze Algemene Vergadering werd er open gediscuteerd rond diverse punten welke de werking van onze club aanbelangen. De voornaamste punten heeft onze voorzitter even bij elkaar gezet.

Beste leden,<br /><br />Op 24 januari was er onze Algemene Vergadering. Hier werden enkele zaken beslist die ik jullie even verder wil verduidelijken. <br /><br />Er werd voor de vergadering al aangegeven dat we in overweging namen om het boekje af te schaffen. Wel de kogel is door de kerk. Een duidelijke meerderheid koos voor de afschaffing. Dit brengt natuurlijk mee dat er meer info op de website moet komen. Het is dan ook de bedoeling om met de werkgroep rond communicatie nog samen te komen om dit beter uit te werken. Maar het blijft natuurlijk zo dat mensen binnen Omega tijd moeten vinden en maken om voor de informatie te zorgen. Ik hoop dat we dit beter kunnen stofferen dan de voorbije jaren.<br /><br />Een 2de beslissing gaat over de lidgelden. Omega heeft altijd al een zware inspanning gedaan om de lidgelden laag te houden en dit zowel naar het individu als naar families toe. Maar we zien de onkosten stijgen terwijl onze club jonger en jonger wordt. Het ledenaantal stijgt maar het aantal volwassenen daalt. In functie daar van hebben we tot een kleine verhoging van de lidgelden besloten, namelijk 20 € voor het eerste familielid, 15 € voor de volgende familieleden welke ouder zijn dan 16 jaar en 5 € voor de jongeren tot 16 jaar (indien tenminste �#65533;n lid van het gezin een volwaardige bijdrage betaald heeft). Deze verhoging zorgt voor een beperkte stijging van onze inkomsten, maar we vonden het nodig om nu toch al een teken te geven dat we in de toekomst moeten zoeken naar bijkomende inkomsten om onze huidige manier van werken met stages, gelukzalige, enz... te kunnen verderzetten.<br /><br />Uw voorzitter,<br />Rudi

Powered by CuteNews

Zoek in de Omega-website:

Author: In archives